“Judo is meer dan een sport, het is een levensstijl!”

Judo

Judo is bij veel mensen bekend als de olympische vechtsport uit Japan. Judo heeft duidelijke regels en een les-systeem dat gericht is op veiligheid. Judoka’s leren valbreken, zodat ze met elkaar kunnen werpen en stoeien zonder elkaar pijn te doen.
Vanuit dit concept kan judo ook gebruikt worden om kinderen op te voeden en met elkaar om te leren gaan.


Bij Shoganai Judo Dronten is de visie van Harry Martens ontwikkeld tot een sterk sociaal systeem waarin op basis van respect en hulpvaardigheid meer dan alleen judo wordt geleerd. De sporters hebben veel voor elkaar over en vormen een hechte groep die van jong tot oud lief en leed deelt.
Mede hierdoor kan men op verschillende niveaus judo leren en kunnen judoka’s in hun eigen tempo doorgroeien naar wedstrijden, zwarte band examen en/of scheidsrechter/judo-leraar worden.

Vanuit het teamgebeuren zijn er veel toppers doorgegroeid naar nationaal en internationaal niveau. We zijn trots op onze Europese kampioenen Roy Koffijberg en Kayleigh Heerikhuisen en Nederlands kampioenen Iris Iwema, Bas & Roy Koffijberg, Elea de Gans, Arthur Heeres, Paula Borgonje, Kayleigh Heerikhuisen en Harry Martens!

Shoganai probeert elk seizoen op alle niveau’s mee te doen aan teamtoernooien. Door de jaren heen zijn er spannende wedstrijden geweest en mooie resultaten gehaald. Maar bovenal is er teamspirit en sfeer waardoor er veel geleerd wordt.

Van deze kennis en ervaring kunt u ook profiteren!

– Wilt u tips en/of advies over een aansprekende judo-programma?
– Wilt u voorbeeldlessen of een “Train the Trainer” programma?
– Of gewoon een clinic valbreken, judo en/of stoei-spelletjes?
– Judo kan ook op school als een cursus worden gegeven, waarbij elke klas 4 judo-lessen krijgt. Hier kan ook rekening worden gehouden met pestgedrag en teambuilding.
– ZZ-JUDO beschikt over een Bus met voldoende matten en pakken om overal in Nederland judoles te geven.
– Er zijn ook mogelijkheden voor een club-analyse met een inschatting van potentiële mogelijkheden.
– Er is zelfs de mogelijkheid om een compleet nieuwe club op te starten waarbij ZZ-JUDO voor de marketing, de judoleraar, de eerste lessen, zeg maar de complete start, verzorgt.


Interesse?

Neem contact op via het aanmeldformulier, waarna u spoedig antwoord krijgt!

Contact