Judoschool NOP in Ens is een feit!

Judoleraar Harry Martens is in september 2017 begonnen met Judolessen in Ens.
Hiervoor heeft hij Judoschool NOP opgericht en Basisschool Het Lichtschip bereid gevonden om het speellokaal beschikbaar te stellen na schooltijd.

We hebben nu op dinsdag 2 groepen: van 16.00 – 17.00 uur voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en van 17.00 – 18.00 uur kinderen vanaf 8 jaar.

Afhankelijk van de aanmeldingen is er is ook een mogelijkheid voor naschoolse opvang met judo van 15.15 tot 16.00 uur.
Als kinderen geen judopak hebben dan kan die voor de eerste lessen geleend worden. Advies is om de kinderen wel een lange joggingbroek en T-shirt aan te doen. Alle juwelen en oorbellen kunnen beter thuis blijven.


Het lidmaatschap van Judoschool NOP zal 20 euro per maand bedragen. Hiervoor krijgen de judoka’s les van een gediplomeerde en ervaren Judoleraar (meer info vindt u op www.shoganai.nl).
We willen in juni en december 2018 judo examens afnemen, vriendjeslessen, vader en moeder judo en een judo toernooi organiseren.
Als er genoeg budget is dan zal er ook judo les aan de groepen van het Lichtschip gegeven worden onder schooltijd.

Adres van het Lichtschip is Sportweg 24 te Ens maar de ingang van het Speellokaal is aan de E.P. Seidelstraat. In het Speellokaal is beperkte zitruimte voor ouders en geen douche.

Als u meer informatie wilt over Judo in Ens dan kunt u via CONTACT een mail aan Harry sturen. Wilt u uw kind lid maken van Judoschool NOP dan kunt u hieronder het aanmeldformulier downloaden.

Download het aanmeldformulier!