“Les geven is het leukste wat er is!”

Nieuws

In 2016 was Harry Martens 40 jaar judoka. Meer dan de helft van die tijd heeft hij les gegeven en is hij gediplomeerd JUDO-leraar (B) en coach. Volgens Harry is les geven het leukste wat er is. Of een leerling nou 4 of 60 jaar oud is, met de juiste mix van techniek, spel en plezier kan ieder zich ontwikkelen en zich judo eigen maken.

In zijn veertigste judo-jaar heeft Harry op de verjaardag van zijn dochter Marlynn zijn bedrijf Zeiryoku Zenyo opgericht met als doel om meer mensen te laten profiteren van zijn energie, ideeën en enthousiasme. Niet alleen op judo gebied heeft Harry wat te vertellen, ook krachttrainen en coachen zijn interessante ontwikkelgebieden waar Harry mensen mee wil helpen.

Medio 2017 heeft Harry besloten om fulltime met Judo bezig te zijn. Er is geïnvesteerd in een Bus, mat en judo pakken om klanten een mooi pakket van judo service te kunnen bieden. In 2018 verwacht ZZ-JUDO hiermee extra omzet te draaien.
Op 30 september had Harry als coach een heerlijk succes op het NK senioren met judoka’s Iris Iwema (kampioen), Bas Koffijberg (zilver) en Paula Borgonje (brons).

Shoganai Judo Dronten zal altijd zijn club blijven, maar advies, training, coaching en uitwisseling op sportgebied zijn nieuwe activiteiten die met ZZ-JUDO een richting gaan krijgen.

Stichting Judo Promotie Dronten

Naast ZZ-JUDO bestaat al jaren de Stichting Judo Promotie Dronten, die door Annemarieke & Harry Martens is opgericht om Judo in al zijn vormen te ontwikkelen in de gemeente Dronten.

Stichting Judo Promotie Dronten probeert geld in te zamelen middels donaties en de verkoop van judo pakken en andere materialen, zodat sporters die de contributie niet kunnen betalen toch kunnen judoën en zelfs topsport kunnen doen. Heeft u interesse in een sponsorproject? Gebruik dan hetzelfde aanmeldformulier om uw interesse aan te geven.

Op deze pagina vindt u nieuws over de verschillende projecten waar ZZ-JUDO mee bezig is.Interesse?

Neem contact op via het aanmeldformulier, waarna u spoedig antwoord krijgt!

Contact